Corona-proof fruit plukken

We willen samen met onze bezoekers er weer een prachtig plukseizoen van maken. Zoals je wellicht van ons gewend bent werken we met een laagdrempelige opzet. Huisregels passen daar eigenlijk niet zo goed bij. Helaas zijn we in deze tijd genoodzaakt om aan een aantal huisregels op te stellen. Zo zorgen we er samen voor dat ook dit jaar het een geslaagd fruitplukseizoen wordt. Hieronder vind je een overzicht van onze maatregelen.

Afstand houden

De meest voor de hand liggende maatregel is uiteraard het bewaren van anderhalve meter afstand van elkaar. In onze boomgaard is er genoeg ruimte om met een gerust hart de lekkerste appels en peren te plukken. In onze winkel mogen een maximaal aantal mensen naar binnen, we vragen om met niet meer dan twee gezinsleden de winkel te betreden. We vragen iedereen om hierbij zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Daarnaast hebben we op meerdere plekken desinfectiestations geplaatst, zodat er altijd voldoende mogelijkheid is om je handen te reinigen.

Registeren

Tijdens de plukdagen vragen we aan onze bezoekers om hun naam, telefoonnummer en mailadres achter te laten. Deze gegevens bewaren we maximaal 2 weken en noteren we uit voorzorg voor een eventueel contact- en brononderzoek.

Laten we er met z’n allen een gezellig verantwoord fruitfeestje van maken!