Fruitkeuken

Wij zijn trots op onze eigen ambachtelijke fruitkeuken. In deze fruitkeuken bereiden wij een (h)eerlijk product, zonder toevoeging van kleur-, geur- en smaakstoffen. Naast diverse soorten jams bereiden wij ook stoofperen en fruitsauzen. Met zorg geteeld en bereid, dat proef je! De producten worden verkocht onder het label Lekker Puur. Nieuwsgierig naar onze smaken? Bekijk ons assortiment.

De jamkeuken is het grootste deel van de week in gebruik dus kom gerust eens een kijkje nemen in onze keuken! Je vind de jammakerij vanuit de boerderijwinkel bij ons op het erf.

Lekker Puur producten Vink Fruitboerderij

Lekker Puur

Voor wie is Lekker Puur? Lekker Puur is voor iedereen die van fruit houdt. Lekker Puur is ons motto voor lekkere en gezonde producten. We maken gebruik van de smaken uit de natuur, zonder poespas.

Kom je proeven? Drie soorten pure sappen; appelsap, perensap,
appel-vlierbessensap. Smaakvolle aardbeienjam, bosbessenjam, bramenjam, frambozen en vier vruchtenjam. En ook fruitsausjes, lekker voor over het ijs of door de yoghurt, aardbeiensaus, bosbessensaus, bramensaus, frambozensaus en vier vruchtensaus. En vergeet de heerlijke stoofperen niet!