Oude fruitbomen

Een oude fruitboom heeft charme. Maar voordat de boom volgroeid is, ben je tien jaar verder. Liever niet wachten? Bezoek dan onze website: www.oudefruitbomen.nl óf onze boomgaard. Hier heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod karakteristieke fruitbomen van twee tot maar liefst zestig jaar oud.

Fruitbomen snoeien

Onze fruitbomen zijn gezond en sterk. Met een team van vakmensen hebben we ze tot bloei laten komen. En daar pluk jij de vruchten van. Want als de bomen eenmaal groot zijn, is het een kwestie van jaarlijks snoeien en gewoon genieten. Heb je nog nooit een boom gesnoeid? Dan kun je een cursus bij ons volgen. Vraag naar de mogelijkheden, we leren het je graag!

Fruitboom kopen

Bij Vink Fruitboerderij zijn het hele jaar door fruitbomen te koop. We potten ze op in kuipen of zetten ze in authentieke fruitkisten, waardoor je ze op elk gewenst moment in je tuin kunt zetten. De boom rechtstreeks in de grond planten? Dan kun je het best wachten tot de winter, als het blad eraf is. Eerder kopen kan altijd, want je hebt gelijk plezier van je boom. De oogst is namelijk voor jou!

Oudefruitbomen.nl

Op Oudefruitbomen.nl vind je ons aanbod van oude fruitbomen. Denk bijvoorbeeld aan appelbomen, perenbomen, kersenbomen en pruimbomen.

Bezoek oudefruitbomen.nl