Pluktuin

Hoera, het is bijna zover!

Zaterdag 29 augustus om 10:00 uur start het fruitplukseizoen. De fruitpluktuin wordt geopend door iemand die wij graag in het zonnetje willen zetten.
Wie dat is houden wij graag nog even geheim. Hij/zij zal de pluktuin openen door symbolisch de eerste appel te plukken. De opening wordt gevierd met koffie/thee/appelsap en appeltaart voor de aanwezigen.

Vanaf 29 augustus is de fruitpluktuin iedere woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag geopend. Trek je laarzen aan en ga lekker naar buiten! Pluk de mooiste appels en (stoof-)peren. Na het plukken staat er een Lekker Puur appelsap of een kopje koffie klaar ongeveer eind oktober. De entree is gratis. De geplukte kilo’s worden afgerekend in de boerderijwinkel.

Openingstijden fruitpluktuin vanaf 29 augustus 2020: 
Woensdagmiddag van 13:00 tot 17:00
Vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Fruitplukweekend
Zaterdag 12 en zondag 13 september vieren we het fruitplukseizoen met een berg gezelligheid. Dit weekend staat in het teken van Hollands Genieten.
Genieten van Hollands fruit plukken in de boomgaard, Hollandse lekkernijen, een kleine markt met Hollansdse streekproducten en oud Hollandse spelletjes.
Ook de boerderijwinkel is rijkelijk gevuld met veel lekkers!

Blijf ook op de hoogte via onze Facebook of door u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Onze boerderijwinkel is het hele jaar rond geopend:
Maandag t/m vrijdag 8:00-18:00
Zaterdag 8:30-17:00

Ons adres is:
Zuiderringweg 13-II
8317 RA Kraggenburg (Flevoland)

Fruit plukken

De pluktuin is er voor iedereen die houdt van fruit. Je plukt er allerlei soorten appels, waaronder Elstar, Jonagold, Goudreinet, Robijn, Delcorf, Red Prince, Golden Delicious, Karmijn en Roblos. Ook peren zijn er in overvloed, van Conference tot Gieser Wildeman en Doyenné du Comice. Welk soort vind jij het lekkerst?